Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής :

Για παραγγελίες μέχρι και 100 Ευρώ:

 • Αντικαταβολή /Μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας
 • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
 • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό:
  Τράπεζα Πειραιώς 6590103666230
  IBAN GR8001715900006590135553291
  Δικαιούχος: Καυκιάς Κωνσταντίνος
 • Πληρωμή στο κατάστημα
Για παραγγελίες άνω των 100 Ευρώ:
 
 • Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
 • Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό:
  Τράπεζα Πειραιώς 6590103666230
  IBAN GR8001715900006590135553291
  Δικαιούχος: Καυκιάς Κωνσταντίνος
 • Πληρωμή στο κατάστημα

Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της Εταιρίας μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτήν.

Η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω της πιστωτικής & χρεωστικής κάρτας του Πελάτη και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών & χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών του συνεργαζόμενου πιστοποιημένου οικονομικού οργανισμού εκκαθάρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ συναλλαγών
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Επιπλέον, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της Εταιρίας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης Εταιρίας/οργανισμού που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση/εκκαθάριση των καρτών.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.